Довідковий центр AUTO.RIA.com

Рус Укр
Назад

Як додати автомобіль на AUTO.RIA?

Щоб розмістити авто на AUTO.RIA, просто натисніть кнопку «Продати авто». Вона знаходиться у правому верхньому куті на всіх сторінках AUTO.RIA. Після натискання з'явиться форма додавання оголошення.

1. Фото / Відео

На AUTO.RIA немає обмежень по кількості завантажених фото до оголошення.

Для того, щоб завантажити зображення з Вашим авто, клікніть зелену кнопку "+", а потім виберіть один або кілька файлів з папки. Максимальний розмір одного фото не повинен перевищувати 10 Mb, формати, які підтримуються формою завантаження — JPЕG, JPG, PNG.

Зверніть увагу: при додаванні 2-3 фото з відкритим держ. номером, технічні дані автомобіля заповняться автоматично, а AUTO.RIA перевірить VIN-код вашого автомобіля за реєстрами МВС. Якщо ви не бажаєте публікувати держ. номер — ви можете приховати його спеціальним інструментом. Відповідна кнопка з'явиться відразу під доданим фото.

Щоб додати до оголошення відео, спочатку необхідно завантажити його на youtube.com, після чого:

  • натисніть кнопку "+" під написом "Додати відео"
  • вставте посилання на Ваш відеоролик у спеціальне поле
  • натисніть "Завантажити".

2. Основна інформація

Зверніть увагу: обов'язково заповніть поля, помічені червоною зірочкою, інші — за бажанням.

Вказавши "Тип транспорту" і "Тип кузова", Ви визначите призначення і конструкцію свого автомобіля. Далі, із списку запропонованих варіантів виберіть "Марку" та "Модель". Обов'язково вкажіть "Рік випуску", "Тип кузова" і "Пробіг автомобіля".

В полі "Регіон" автоматично відображатиметься геолокація, що вказана в розділі "Моя анкета", або виберіть місце розташування вашого автомобіля самостійно із запропонованих варіантів.

3. Вартість

Вкажіть адекватну ринкову вартість, а також відзначте можливість залишати коментар, пропонувати торг та/або обмін.

Поставте відмітку напроти потрібних пунктів, при виборі "Можливий обмін на автомобіль" вам відкриється додаткова форма, де зможете уточнити бажані деталі обміну.

Зверніть увагу: оголошення з явно заниженою ціною сприймаються модераторами як завідомо неправдиві, які можуть ввести в оману покупців, тому підлягають видаленню з метою безпеки та запобігання шахрайству (докладніше читайте в "Угоді про надання онлайн-сервісів", пункт 9.6)

4. Опис автомобіля

У текстовому описі можете додати детальну інформацію про деталі, особливості вашого транспортного засобу, які раніше не були вказані, й, наприклад, обгрунтувати занижену ціну.

5. Додаткові характеристики

Максимально детально вкажіть дані в розділі анкети характеристик — це допоможе покупцеві вибрати саме ваш автомобіль серед всіх пропозицій, адже за вказаними параметрами він братиме участь в пошуку.

Відзначте галочками додаткові параметри комплектації, які є у вашому автомобілі з безпеки, комфорту, мультимедіа, станом і іншим параметрам.

Усі поля цього розділу не обов'язкові, ви можете вказати їх за бажанням.

Перевірте, чи вказані ваші дані вірно і коректно, та натисніть кнопку "Розмістити оголошення" внизу сторінки.

Якщо у вас виникають питання на будь-якому етапі роботи з сайтом, можете звернутися в Службу турботи про користувачів через спеціальну форму, яка знаходиться внизу сторінки.

Завжди раді вам допомогти.
 

 загрузить фото добавить обьявление Добавити об'яву добавить об'явление выставить авто на продажу подать поставит

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.