Довідковий центр AUTO.RIA.com

Рус Укр
Назад

Якість наповнення оголошення

Заповненому, інформативному оголошенню довіряють більше покупців - чим більше інформації Ви вказуєте в своєму оголошенні, тим ефективніше буде його розміщення на сайті.

Якість наповнення відображає рівень різноманітної інформації в оголошенні, яка допомагає покупцеві отримати повне уявлення про транспортний засіб. Така інформація включає в себе: фото і відео інформацію, підтверджені номера телефонів, технічні характеристики про транспортний засіб і багато іншого.

Інформацію про якість наповнення Ваших оголошень Ви зможете побачити в розділі "Опубліковані" в "Особистому кабінеті"

Щоб підвищити рівень наповнення додайте більше інформації:

+ 20% за опцію: 2 або більше підтверджених номера телефону; більше 10 фото авто;

+ 10% за опцію: 1 підтверджений номер телефону; 1 фото авто; 1 відео про авто

+ 5-8% за опцію: зазначений VIN; витрата палива вказано (всі варіанти); вказані більше 5 чек-боксів в додаткових параметрах; наявність текстового опису в оголошення;

до 5% за опцію, якщо вказано: версія моделі; пробіг; ціна; тип КПП; тип приводу; кількість дверей; колір; Тип палива; об'єм двигуна; потужність двигуна

до 5% за опцію, якщо: є фото господаря; дозволено контактувати через E-mail; дозволено залишати коментарі до оголошення; дозволені торги; дозволені обміни; не приховати дата реєстрації на сайті; не ховає кількість оголошень.

Якщо у Вас виникають питання на будь-якому етапі роботи з сайтом, Ви можете звернутися в Службу турботи про користувачів через спеціальну форму, яка знаходиться внизу сторінки.

Завжди раді Вам допомогти.

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.