Довідковий центр AUTO.RIA.com

Рус Укр
Назад

Як видалити авто з AUTO.RIA?

Щодня завдяки сайту AUTO.RIA відбуваються тисячі угод купівлі/продажу транспортних засобів. Якщо авто продано, необхідно видалити оголошення, щоб Вас не турбували даремно.

Для того, щоб перейти на форму видалення оголошення, в першу чергу, переконайтеся, чи авторизовані Ви на сайті.

Знайдіть вкладку "Особистий кабінет" під логотипом сайту, далі, з лівого боку клікніть на "Опубліковані". В цьому розділі Ви побачите всі оголошення, що опубліковані під вашим ім'ям  та активні на даний момент. Праворуч від оголошення, в яке потрібно внести правки, клікніть "Повідомити про продаж" або "Видалити в архів", після - у вікні, виберіть одну з причин видалення оголошення.

Якщо Ви вибираєте "Повідомити про продаж" і відповідно причину видалення - продаж авто - оголошення переміщається в папку "Архів", але при цьому ще деякий час (близько двох днів) буде присутнє в пошуку з поміткою "Продано".

Якщо ж за допомогою кнопки "Видалити в архів" Ви вказали що "Передумали продавати автомобіль" або "Хочете розмістити оголошення заново", оголошення буде переміщено в архів, і буде доступно для перегляду тільки Вам.

Якщо у Вас виникають питання на будь-якому етапі роботи з сайтом, Ви можете звернутися в Службу турботи про користувачів через спеціальну форму, яка знаходиться внизу сторінки.

Завжди раді Вам допомогти.

 продано как удалить снять с продажи автомобиль продан Видалити оголошення

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.