Довідковий центр AUTO.RIA.com

Рус Укр
Назад

Моя анкета. Як додати/змінити контактні дані?

У розділі "Особистий кабінет" — "Моя анкета" Ви можете редагувати контактні дані, завдяки яким з вами зможуть зв'язатися інші користувачі AUTO.RIA, а також змінити фото чи e-mail і пароль для входу на AUTO.RIA.

Вхід до "Особистого кабінету" знаходиться у правому верхньому куті AUTO.RIA. Даний розділ доступний тільки авторизованим користувачам. Якщо ви не увійшли під своїм іменем, тоді натисніть "Увійти в кабінет" та введіть e-mail і пароль, вказані Вами при реєстрації. Щоб перейти до "Моєї анкети" й приступити до редагування даних, після входу до "Особистого кабінету" натисніть на своє ім'я чи на кнопку у формі олівця навпроти нього. 

 

В анкеті Ви зможете відредагувати інформацію в полях "Ім'я", "Прізвище", "По батькові", "Область", "Місто", "e-mail", "Телефони" і "Skype".

Також Ви можете прив'язати до акаунту Ваш профіль у соцмережах. Після внесених змін натисніть кнопку "Зберегти зміни" внизу сторінки.

Якщо при додаванні/зміну номера телефону в анкеті, Ви отримуєте повідомлення "Телефон ХХХ-ХХХХХХХ вже присутній у базі. Підтвердіть телефон, щоб закріпити його за поточним обліковим записом", це означає, що номер телефону, який присутній у Вашій анкеті, був зареєстрований раніше в першому (попередньому) обліковому записі. Натисніть на посилання "Підтвердити" і введіть код потверждення з SMS, яке Ви отримали, у вікні, що з'явиться (див. Як підтвердити номер телефону?).

Як змінити e-mail?

Виберіть пункт "E-mail", введіть нову адресу електронної пошти і натисніть кнопку "Зберегти зміни".

На вказану Вами адресу буде відправлено листа з інструкціями зі зміни поштової скриньки. Після того як Ви активуєте новий e-mail за допомогою посилання в листі, у Вас буде повний доступ до функцій AUTO.RIA з нової електронної адреси.

Якщо протягом доби Ви не отримали листа з посиланням на підтвердження, будь ласка, перевірте папку "СПАМ" у Вашій поштовій скриньці.

Якщо у Вас виникають питання на будь-якому етапі роботи з AUTO.RIA, Ви можете звернутися до Служби турботи про користувачів через спеціальну форму, яка знаходиться внизу сторінки.

Завжди раді Вам допомогти.

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.