Довідковий центр AUTO.RIA.com

Рус Укр
Назад

Email розсилка

Розсилка на Email - безкоштовна послуга сайту, підписавшись на яку Ви станете отримувати добірку свіжих оголошень c сайту на свою електронну скриньку. Ви можете отримувати розсилку на e-mail, вказаний при реєстрації або вказати інший e-mail. Такий лист буде містити до 100 оголошень і посилання на свіжу добірку оголошень по заданими Вами параметрами. Максимальна кількість профілів розсилки дорівнює 10.

Для того, щоб створити розсилку Вам необхідно зайти в розділ "Моє меню" і з лівого боку, після прокрутки знайти підрозділ "Розсилка" натисніть "Email".

На даній сторінці Ви побачите інформацію про можливості даного розділу, а також зможете створити профіль розсилки по заданих параметрах.
 

Після натискання кнопки "Створити новий профіль розсилки" на екрані відкриється форма для заповнення параметрів, які Вас цікавлять в транспортних засобах.

Внизу сторінки, після заповнення даних виберіть спосіб отримання - E-mail і кнопку "Зберегти".

Якщо у Вас виникають питання на будь-якому етапі роботи з сайтом, Ви можете звернутися в Службу турботи про користувачів через спеціальну форму, яка знаходиться внизу странцу.

Завжди раді Вам допомогти.

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.