Довідковий центр DIM.RIA.com

Рус Укр
Назад

Мої оголошення. Опубліковані

Опубліковані — це розділ, де ви можете переглядати й керувати своїми активними оголошеннями. 

У нижньому рядку, під інформацією про пропозицію, знаходиться меню, за допомогою якого ви можете керувати оголошенням:

  • Перевірити ​ замовити перевірку вашого об'єкту нерухомості, докладніше читайте тут >>> 
  • Підняти —​ дозволяє змінити позицію оголошення в пошуку і збільшити кількість переглядів і дзвінків. Підняти оголошення можете за допомогою рівнів ТОП;
  • Переопублікувати — для оновлення дати оголошення. При натисканні на цю кнопку ви зможете продовжити розміщення оголошення на сайті ще на місяць.
  • Редагувати — за допомогою цієї кнопки можна вносити правки в раніше опубліковані оголошення. Ви можете змінювати ціну, додавати/видаляти фотографії об'єкта, опис і інше.
  • Видалити в архів — у разі продажу/здачі в оренду об'єкта нерухомості, ви зможете видалити оголошення за допомогою даного сервісу.
  • Також для кожного оголошення відображається інформація про кількість переглядів, додавань в блокнот і відкриттів номера телефону.

Якщо виникають питання на будь-якому етапі роботи з сайтом, звертайтеся до Служби турботи про користувачів через спеціальну форму, яка знаходиться внизу сторінки.

Завжди раді допомогти.

Дивіться також: 

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.