Довідковий центр DIM.RIA.com

Рус Укр
Назад

Як підтвердити номери телефону?

На сайті нерідко виникали ситуації, коли помилково або зі злого наміру розміщувалися оголошення, що не мають відношення до дійсності і з телефонами людей, які не підозрювали про подачу неправдивої інформації. Для уникнення подібних ситуацій ми надаємо можливість користувачеві підтвердити достовірність своїх контактних даних на сайті.

Переваги підтвердженого телефону

  • Підтвердження означає, що номер телефону дійсно належить користувачеві і не використовується без його відома.

  • Підтверджений номер телефону, указує на сумлінне ставленні до роботи на сайті і викликає довіру клієнтів.

  • Користувач, який підтвердив номер телефону на сайті є відповідальним за свої дії і розміщену інформацію на сайті.

  • Підтвердження номера телефону безкоштовно.

Як підтвердити свій номер телефону?

  1. Переконайтеся, що номер телефону зазначений коректно і правильно.

  1. Натисніть на зображення телефону в Особистому кабінеті або на посилання Підтвердити телефон біля свого телефону в режимі налаштування профілю.

  2. Протягом години на мобільний телефон, вказаний в налаштуваннях профілю, вам повинно прийти SMS з кодом підтвердження.

  3. Введіть отриманий код у відповідне поле форми підтвердження і натисніть кнопку Підтвердити.

  4. Якщо підтвердження пройшло успішно, то в поданих вами оголошеннях, а також в налаштуваннях профілю буде зазначено, що даний номер підтверджений.
  5. Якщо внаслідок п'ятої спроби ви введете неправильний код, то подальше підтвердження даного номера телефону буде можливо лише після відправки письмового звернення до Служби підтримки DIM.RIA

  6. Якщо номер телефону відзначений як стаціонарний, то протягом 3-х робочих днів після відправки відповідної заявки на підтвердження, наш оператор зв'яжеться з вами для підтвердження контактних даних.

Якщо у вас виникають питання на будь-якому етапі роботи з сайтом, ви можете звернутися в Службу турботи про користувачів через спеціальну форму, яка знаходиться внизу сторінки.

Завжди раді вам допомогти.

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.