Довідковий центр AUTO.RIA.com

Рус Укр
Назад

Сторінка комплектації

Сторінка комплектації автомобіля дозволяє ознайомитися з лінійкою моделей в рамках, що цікавить Вас марки. Таким чином Ви можете підібрати потрібне "наповнення" вподобаного автомобіля.

Щоб переглянути всі можливі варіанти представлені в лінійці, що цікавить Вас марки необхідно дотримуватись рекомендацій:

У вкладці "Нові авто" знайдіть і клацніть "Каталог нових авто".

На наступній сторінці Ви побачите список марок нових авто, розміщених в алфавітному порядку. Виберіть марку цікавить Вас транспортного засобу і Ви опинитеся на сторінці презентує модельний ряд даного автомобіля.

Каталог новых авто.png

Тут, кожної моделі дана характеристика, також представлена ​​інформація про цінову політику, відгуками, фото і відеоматеріалів. Серед представлених опцій виберіть "Комплектації".

комплектации.jpg

Далі, Вам буде представлений список існуючих варіацій даної моделі за такими параметрами: назва комплектації, рік випуску, тип палива, коробка передач, витрата, привід, ціна. Також є можливість подивитися "Де купити" той чи інший автомобіль, а також "Детальніше" ознайомитися з його характеристиками.

комплектации1.jpg

Також в даному розділі є зручний функціонал "Порівняння нових авто", докладніше про який можете почитати тут.

Якщо у Вас виникають питання на будь-якому етапі роботи з сайтом, Ви можете звернутися в Службу турботи про користувачів через форму звернень.

Завжди раді Вам допомогти.

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.