Довідковий центр AUTO.RIA.com

Рус Укр
Назад

Що таке рівні ТОП?

Рівні ТОП — сервіс просування авто на AUTO.RIA. Оголошення з рівнями ТОП піднімається вище в пошуку. На AUTO.RIA є три критерії, від яких залежить позиція пропозиції в пошуку: наявність VIN-коду, кількість рівнів ТОП і дата подачі.

Ви вибираєте кількість рівнів ТОП і днів, на яку хочете підняти своє авто. Тим самим визначається позиція Вашого автомобіля в пошуковій видачі.

Вартість 1 рівня ТОП на 1 день складає 10 гривень. Згідно з логікою ціноутворення, вартість 5 рівнів ТОП на 1 день становитиме 50 гривень, на 2 дні — 100 гривень, і так далі.

Прозора система сортування пошукової видачі дозволяє регулювати позицію свого автомобіля підвищуючи рівень ТОП і оновлюючи дату публікації.

Зверніть увагу: позиція автомобіля в пошуку плаваюча і формується за принципом аукціону. Коли продавець піднімає оголошення на певне місце в пошуковій видачі, то в подальшому інші продавці можуть перекупити цю позицію, просто купивши вищий рівень ТОП.

Якщо у Вас виникають питання на будь-якому етапі роботи з AUTO.RIA, зверніться до Служби турботи про користувачів через спеціальну форму, яка знаходиться внизу сторінки.

Завжди раді Вам допомогти.

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.