Довідковий центр AUTO.RIA.com

Рус Укр
Назад

Як авто сортуються в пошуку?

Щоб швидко продати автомобіль на AUTO.RIA, варто враховувати, як пропозиції сортуються у пошуковій видачі і на якому місці буде саме ваше авто.

Спочатку в результатах пошуку відображаються оголошення з доданим VIN-кодом і з рівнями ТОП, після них — авто без ТОПів, але з VIN-кодом. Ще нижче будуть пропозиції з рівнями ТОП, а після них — решта авто, без VIN-кодів, рівнів ТОП та з прихованими держ. номерами. При звичайному типі сортування* позицію визначає наявність VIN-коду, кількість рівнів ТОП і дата публікації. Авто з VIN-кодом завжди вище, ніж без. Чим більше рівнів ТОП — тим вище авто в пошуку. Чим свіжіше авто — тим вище воно в пошуку.

При рівних умовах, наприклад, якщо кілька авто мають і VIN-код, і однакову кількість рівнів ТОП, пропозиції сортуються за датою публікації: свіжі будуть над тими, що додано раніше.

Обмежень у просуванні не існує — Ви можете вибрати на один рівень ТОП більше найпопулярнішого авто в рубриці, тим самим зайнявши першу позицію в пошуковій видачі (див. Як підняти оголошення в пошуку).

Після пропозицій з VIN-кодом і рівнями ТОП йде решта авто, відсортованих тільки за датою.

*Порядок оголошень у пошуковій видачі може змінюватися залежно від вибору типу сортування: звичайне, за ціною і за рейтингом.

Якщо у Вас виникають питання на будь-якому етапі роботи з AUTO.RIA, Ви можете звернутися до Служби турботи про користувачів через форму, яка знаходиться внизу сторінки.

Завжди раді Вам допомогти.

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.