Довідковий центр AUTO.RIA.com

Рус Укр
Назад

Як рівні ТОП відображаються на авто?

Пропозиції, для якої придбали рівні ТОП на AUTO.RIA, автоматично займають більш вищі позиції в пошуковій видачі. тому покупці бачать їх раніше за інших.

Зверніть увагу: Незалежно від рівнів ТОП всі пропозиції з VIN-кодом будуть вище пропозицій, в яких він не вказаний. Додавайте VIN-код, щоб разом з рівнями ТОП пропозиції займали кращі позиції в пошуку. Також ви визначаєте період підняття в ТОП, коли замовляєте це просування. Перегляньте тут, як сортуються авто в пошуку.

Рівні ТОП списуються кожні 24 години з моменту їх придбання. Так, якщо оголошення було піднято на 10 рівень ТОП на 8 днів сьогодні о 15:40, то завтра о 15:41 йому залишиться ще 7 днів.

Зверніть увагу: якщо підняте за допомогою рівнів ТОП авто опиняється в архіві, то послуга продовжує надаватись, а рівні ТОП продовжують зписуватись.

Рівні ТОП не сумуються. У разі придбання вищого рівня ТОП для підняття авто в пошуку, просування продовжуватиметься у порядку спадання рівнів.

Наприклад:

Оголошення було піднято на 5 рівень ТОП на 3 дні. Наступного дня продавець купив ще 7 рівень ТОП на 2 дні.

Як це буде:

  • авто підніметься на 7 рівень ТОП на 2 дні;
  • в черзі буде просування на 5 рівень ТОП на 2 дні, оскільки 1 день вже було використано;
  • після двох днів із 7 рівнем, пропозиція переміститься на 5 рівень на залишок днів;
  • після того, як всі рівні ТОП вичерпаються, пропозиція з'являтиметься в пошуку як зазвичай.

Якщо у вас є питання, зверніться до Служби турботи про користувачів через спеціальну форму, яка знаходиться внизу сторінки.

Завжди раді допомогти!

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.