Довідковий центр AUTO.RIA.com

Рус Укр
Назад

Рекомендації щодо успішного додавання авто на AUTO.RIA

AUTO.RIA прагне зручності і максимальної прозорості для всіх.

Тут поради про те, як створити пропозицію, що успішно пройде модерацію і вигідно представить ваш автомобіль, а також чого робити не варто.

РЕКОМЕНДАЦІЇ:

Перше, що бачить покупець — Марка/Модель/Рік випуску авто в заголовку оголошення. Заповнюйте відповідні поля тільки даними з техпаспорту автомобіля, який продається.

Додавайте реальне відео і справжні світлини свого авто. AUTO.RIA використовує тільки перевірену і достовірну інформацію, чужі фото або зображення з логотипами, мітками, позначками з інших ресурсів або контактними даними будуть видалятися.

Розкажіть в описі про свій автомобіль якомога докладніше. Чим більше деталей та нюансів вкажете, тим більше довіри ваша пропозиція викличе у потенційних покупців. Пам'ятайте, нахваляти свій автомобіль можна, але робіть це чесно — інформація про нього має відповідати дйсності.

Вказуйте контактні дані тільки в розділі “Моя анкета”. Обов'язково підтвердіть телефон та електронну адресу — вони мають бути діючими.

Одне авто — одна пропозиція. Не додавайте один і той самий автомобіль декілька разів. Ваша пропозиція має бути унікальною.

Заповнюйте всі запропоновані поля. Це дасть максимум інформації про Ваш автомобіль і значно розширить можливості пошуку. Вашу пропозицію побачить більша кількість людей.

Обов'язково скористайтесь ексклюзивом від AUTO.RIA — вводьте VIN-код автомобіля. Це зробить вашу пропозицію перевіреною і вона одразу підніметься в пошуку над усіма іншими, в яких VIN не вказаний. Також система автоматично заповнить основні параметри Вашого авто. Для більшої зручності VIN-код тепер можна сфотографувати.

 

 

Вказуйте розумну, реальну вартість авто. Автомобілі з неадекватною ціною викликають мало довіри. Щоб цього уникнути, вкажіть, що ви готові торгуватися, активувавши відповідну функцію.



 

ЩО ЗАБОРОНЕНО:

Автомобілі з явно заниженою ціною. Подібні пропозиції будуть сприйматися модераторами як потенційно неправдиві і такі, що вводять в оману. Вони будуть видалені задля безпеки і запобігання шахрайству.  

Розміщувати запчастини та комплектуючі до транспортних засобів на AUTO.RIA заборонено (до категорії таких товарів належать: кузов без коліс, частково укомплектовані автомобілі під розбір, шини, диски та інше). Розмістити подібну пропозицію і навіть створити онлайн магазин автотоварів можна в спеціальному розділі “Запчастини” на RIA.com. Чекаємо!

"Без документів"/"Двійник"/"Не знімається з обліку". Такі пропозиції будуть видалені. Пам'ятайте — AUTO.RIA допомагає продавати лише легальні автомобілі. Пропозиції мають відповідати вимогам чинного законодавства України.

 

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.