Довідковий центр AUTO.RIA.com

Рус Укр
Назад

Пошук автомобіля у мобільному додатку AUTO.RIA

Пошук авто в мобільному додатку AUTO.RIA має ряд важливих переваг:

  • Можна зберігати найцікавіші пропозиції до Блокноту й переглядати їх навіть без Інтернету;
  • Додаток зберігає 10 останніх пошуків з усіма заданими параметрами;
  • На основі минулих пошуків система рекомендацій підбирає авто, які вас можуть зацікавити.

Налаштування параметрів пошуку:

Щоб задати параметри пошуку, натисніть синю кнопку "Пошук автомобіля" на головному екрані або перейдіть у бічне меню (кнопка в лівому верхньому куті екрану) й натисніть "Пошук".

Важливі для вас критерії авто інтуїтивно просто вибирати згори вниз — від загальних і головних до дрібних деталей. Для початку за допомогою вкладки вгорі виберіть категорію автомобілів: нові, з пробігом або під пригін. За замовчуванням пошук буде проводитися по всіх трьох категоріях. Після цього виберіть вид транспорту, тип кузова, марку і модель.

Щоб шукати за декількома марками, натисніть кнопку "Додати марку". Якщо ж вас цікавить кілька моделей одного бренду — виберіть всі моделі, що вас цікавлять, із запропонованого списку.

Далі вкажіть область/місто продажу авто.

Щоб шукати тільки серед пропозицій із перевіреним VIN-кодом і розпізнаним держ. номером, увімкніть відповідні опції.

Встановіть ціновий діапазон — налаштовується повзунками "від" і "до" — або введіть дані вручну. Так само вручну ви можете задати параметр "рік випуску".

Внизу сторінки виберіть тип палива, коробку передач, а також сортування пропозицій у пошуку і період подачі, який обмежує пошук по часу. Наприклад, ви можете шукати серед авто, які з'явилися протягом останнього тижня. За допомогою розширеного пошуку можна уточнити додаткові параметри, наприклад, об'єм двигуна, тип приводу, колір, чи можливий обмін на інше авто, і т.д. А також виключити марку, модель, країну випуску авто, що вам не підходять, із результатів пошукової видачі.

Після уточнення всіх параметрів натисніть кнопку "Пошук".

Результати пошуку:

За допомогою кнопки "Сортування" можна змінити, які авто будуть відображатися в першу чергу. Наприклад, від дешевих до дорогих, за зростанням/спаданням пробігу, року випуску, і т.д. Перегляд пропозицій у результатах пошуку налаштовується у вигляді списку або галереї — відповідна кнопка знаходиться на верхній панелі екрану. Також ви можете підписатися на всі оновлення пошуку — як тільки на AUTO.RIA з'явиться авто, яке відповідає параметрам пошуку, ви отримаєте про це сповіщення. Для цього натисніть кнопку у вигляді булавки, вона знаходиться в правому верхньому куті екрану.

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.