Довідковий центр DIM.RIA.com

Рус Укр
Назад

Як додати оголошення на DIM.RIA

Для додавання оголошення натисніть кнопку Продати у верхньому кутку екрана або перейдіть за посиланням

Ви потрапите на перший крок публікації, де можна обрати спосіб розміщення оголошення — самостійно або з допомогою Інспектора RIA

Інспектор RIA особисто перевірить нерухомість, зробить звичайні й панорамні фото 360° та додасть це все в оголошення. Після цього оголошення отримає статус «Перевірена нерухомість» й буде розміщуватись на перших позиціях пошуку від 3 до 6 місяців. Більше про перевірку Інспектором RIA читайте тут. 

Якщо бажаєте додати оголошення самостійно, тисніть Розмістити самостійно.

Далі виберіть тип операції (продаж, довгострокова або подобова оренда) та тип нерухомості (квартира, кімната, будинок, комерційна нерухомість, земля або гараж). 

До речі, якщо на якомусь з кроків знадобиться допомога — перегляньте підказку ⤵️

На кроці «Фото» додайте світлини своєї нерухомості. Ви можете самостійно змінити порядок відображення фотографій та вибрати те, яке буде відображатись в оголошенні першим. Для цього перетягніть фото у потрібному порядку. 

Якщо фото потребує редагування, ви можете зробити це у фоторедакторі ⤵️

На кроці додавання фото з'явиться % якості наповнення оголошення, який залежить від кількості вказаної про нерухомість інформації.

Зверніть увагу, що з кроку «Фото» вся внесена вами інформація про нерухомість зберігається в Чернетки. Тож, якщо раптом у вас зникне інтернет, ви зможете повернутись в Чернетки та відредагувати це оголошення. 

Також ви можете додати посилання на відео нерухомості з YouTube.

Клікнувши на якість наповнення, ви перейдете в «Меню», де побачите всі кроки додавання оголошення. Саме в «Меню» ви можете одним кліком повернутись до кроку, який заповнили раніше. 

Зверніть увагу! При зміні типу операції чи рубрики введені вами раніше дані, окрім фото, видаляються. 

На кроці розташування спочатку введіть назву населеного пункту, а потім адресу. Якщо бажаєте приховати № будинку або № квартири з пошуку та з оголошення — натисніть Не показувати. Проте, у разі приховування № будинку, ваша нерухомість буде відсутня на карті й шукачі не побачать її.

У рубриці «Квартира» та «Кімната» після введення адреси ви перейдете до кроку інформації про будинок. Завдяки раніше введеній адресі деякі параметри про будинок можуть заповнюватись автоматично. Якщо якісь з цих параметрів некоректні — повідомте про це полі відгуку нижче⤵️

Далі виберіть основні параметри, наявні комунікації, меблі та унікальні переваги нерухомості

На кроці опису додайте правдивий і повний опис нерухомості. Не вказуйте в описі контактні дані, посилання на інші ресурси або ціну. 

На кроці вартості вкажіть ціну нерухомості і валюту. Аби допомогти вам визначити справедливу вартість квартири, виводиться середня ціна об'єкта на основі вибраних вами параметрів. 

Перевірте, чи всі дані вказані коректно та перегляньте, як виглядатиме ваше оголошення. Після цього натисніть Перейти до публікації та виберіть з доступних способів публікації — звичайне оголошення, з рівнями ТОП тощо.

Якщо у вас виникають питання, ви можете звернутися в Службу турботи про користувачів через форму, яка знаходиться внизу сторінки.

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.