Довідковий центр RIA.com

Рус Укр
Назад

Підписки на свіжі авто за запитом

Підписки на пошук — спеціальний інструмент у мобільному додатку AUTO.RIA, який допомагає стежити за свіжими пропозиціями авто з пробігом, які максимально підходять під ваші вимоги.

Щоб створити підписку в мобільному додатку, вкажіть усі важливі для вас параметри авто, наприклад, марку/модель, рік випуску, тип кузова, місто й ціну та перейдіть до пошуку. На наступній сторінці натисніть кнопку у вигляді булавки в правому верхньому куті екрану і підписка створена.

 

 

Тепер вам не потрібно вводити одні й ті ж критерії, щоб подивитися, які свіжі авто за вашим запитом з'явилися на AUTO.RIA — достатньо натиснути на підписку і ви відразу перейдете до всіх актуальних оголошень. Збережені підписки можна знайти у відповідному розділі в бічному меню екрану. Щоб видалити підписку, натисніть на значок кошика у правій частині списку.

 

Як тільки з'явиться авто, яке відповідає всім умовам підписки, ви миттєво отримаєте про це пуш-сповіщення. Щоб користуватися цією можливістю, дозвольте мобільному додатку AUTO.RIA надсилати вам такі сповіщення. Кожен такий пуш містить точну цифру свіжих авто, а також фото одного з них (при тривалому натисканні на пуш фотографія відкриється у повному розмірі). Як керувати сповіщеннями по підпискам дивіться тут

Все підписки зберігаються в хмарному сховищі й можуть синхронізуватися між усіма вашими пристроями. Завдяки цьому ви можете, наприклад, створити підписку на робочому комп'ютері, а відслідковувати свіжі авто вже зі свого смартфону. Щоб скористатися цією функцією, достатньо увійти на AUTO.RIA під своїм профілем.

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.