Довідковий центр AUTO.RIA.com

Рус Укр
Назад

AUTO.RIA - Як додати посилання на відео з YouTube

Для того щоб мати можливість розміщувати свої відео на ресурсі YouTube Вам необхідно зареєструватися, тобто - створити свій аккаунт.

У правому верхньому кутку натисніть "Додати відео" або, якщо Ви вже є користувачем даного сервісу, просто авторизуйтесь на сайті.

У першому варіанті, Вам буде запропоновано пройти реєстрацію (вказавши лише email і пароль). Далі, на персональній сторінці знайдіть "Додати відео"​

Завантажувати відеофайли можна в таких форматах:

Windows Media Video (AVI)

3GP (стільникові телефони)

AVI (Windows)

MOV (Mac)

MP4 (ipod / портативні системи)

MPEG

FLV (Adobe Flash)

MKV (H.264)

У розділі "Основна інформація" вкажіть назву відеоролика, при бажанні, додайте докладний опис і теги, а також встановіть налаштування конфіденційності.

У розділі "Додаткові налаштування" відзначте категорію відео, можливість його коментувати, а також інші опції на свій розсуд.

Зверніть увагу: для того щоб згодом відео було прикріплено до оголошення про продаж Вашого транспортного засобу на AUTO.RIA необхідно встановити "Відкритий доступ" до запису.

Після повного завантаження файлу і всіх необхідних параметрів натисніть кнопку "Опублікувати" в правому верхньому кутку екрану.

Тепер Ви можете додати посилання на відеоролик до оголошення: скопіюйте посилання на відео з YouTube і при додаванні авто натисніть кнопку "Додати відео", після чого вставте посилання в спеціальне поле.

Якщо у Вас виникають труднощі на будь-якому етапі роботи з сайтом, Ви можете звернутися в Службу турботи про користувачів через форму звернень, яка знаходиться внизу сторінки.

Завжди раді Вам допомогти.

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.