Довідковий центр AUTO.RIA.com

Рус Укр
Назад

Все про рекламну Кампанію на AUTO.RIA

Рекламна Кампанія — інструмент потужного просування пропозицій автосалону з реальним результатом — гарантованими дзвінками покупців. Салони, підключені до Рекламної Кампанії, платять не за розміщення, а за дзвінки, яких отримують удвічі більше, ніж на Базовому розміщенні. Також салони, які підключили Рекламну Кампанію, отримують розширені можливості для аналітики.

Як підключити Рекламну Кампанію і як поповнювати її бюджет?

Для запуску Рекламної Кампанії потрібно поповнити бюджет на дзвінки. Зробити це можна двома способами, в залежності від того, чи розміщується на момент поповнення салон на AUTO.RIA. При цьому варто враховувати, що запуск Рекламної Кампанії неможливий без Базового розміщення. При закінченні Базового розміщення Рекламна Кампанія призупиняється автоматично, а весь залишок коштів при цьому залишається на вашому рахунку.

Якщо ви ще не відкрили онлайн-салон на AUTO.RIA

На сторінці розміщення салону виберіть місто вашого салону, кількість представлених у ньому марок, а також період розміщення.

Якщо Рекламна Кампанія закінчиться або ви вирішите її призупинити — всі ваші пропозиції будуть доступні на AUTO.RIA протягом усього обраного терміну.

Після параметрів базового розміщення переходьте до розділу «Рекламна Кампанія». Введіть бюджет на рекламну кампанію, виходячи з бажаної кількості дзвінків покупців.

Дізнатися вартість одного дзвінка за вашими маркам можна за допомогою підказки.

Внизу сторінки переконайтеся, чи всі дані введені правильно, і натисніть кнопку «Розмістити онлайн-салон».

Система запропонує вам спосіб оплати. Виберіть найбільш зручний і оплатіть суму. Ваш салон з'явиться на AUTO.RIA протягом кількох годин.

 

Якщо Ви вже відкрили онлайн-салон на AUTO.RIA

Увійдіть до кабінету (кнопка в правому верхньому куті екрану) і виберіть в меню зліва пункт "Мій Автосалон". Після цього перейдіть до розділу "Керування дзвінками". У блоці рекламної кампанії введіть бюджет на рекламну кампанію, виходячи з бажаної кількості дзвінків покупців, і натисніть кнопку "Поповнити".

Система запропонує вам спосіб оплати. Виберіть найбільш зручний і оплатіть суму.

 

Як управляти Рекламною кампанією?

Управляти своїми рекламними кампаніями можна на сторінці статистики. У будь-який момент ви можете призупинити РК (залишок коштів при цьому залишиться на вашому рахунку), запустити її знову або поповнити її бюджет.

Відстеження коштів

Простежити за рухом коштів протягом всієї рекламної Кампанії можна в розділі «Мій Автосалон — Сторінка Статистики» за допомогою кнопки «Рух коштів».

Натисніть цю кнопку і на сторінці, що з'явиться, виберіть період, що вас цікавить. В таблиці, яка з'явиться, можна відстежувати кількість дзвінків за днями.

Щоб прослухувати дзвінки, виберіть меню «Журнал дзвінків» і на сторінці, яка з'явиться натисніть значок динаміка навпроти обраного дзвінка.

Ефективність Рекламної Кампанії

Яка статистика доступна?

Автосалони, підключені до Рекламної Кампанії, можуть стежити за ефективністю розміщення на AUTO.RIA. Зокрема, представники салону можуть дізнатися:

  • Які пропозиції / марки / моделі авто збирають більше переглядів
  • Коли покупці відкривають номера телефонів і коли дзвонять

Щоб почати роботу зі статистикою, в меню «Мій автосалон» виберіть «Сторінку статистики». Щоб сформувати звіт за результатами розміщення виберіть період і відзначте пункт, що вас цікавить:

- Перегляди пропозицій;

- Відкриття телефонів;

- Кількість дзвінків.

Після уточнення параметрів натисніть кнопку «Застосувати». За необхідності ви можете зберегти звіт у форматі PDF.

За які дзвінки списується плата?

Купуючи дзвінки в межах Рекламної Кампанії, ви платите тільки за унікальні і цільові дзвінки. Інакше кажучи, якщо клієнт, з яким ви спілкувалися вчора, передзвонює, щоб уточнити призначений час запису на тест-драйв — це не унікальний дзвінок і ви за нього не платите. А якщо вам телефонують і пропонують послуги страхування/доставку бутильованої води/кредит на вигідних умовах/і т.д. — це не цільовий дзвінок і за нього ви теж не платите.

Кожен дзвінок, гроші за який списалися помилково, можна оскаржити.

Для цього:

а). На сторінці статистики перейдіть до журналу дзвінків

б). Виберіть дзвінок, який хочете оскаржити, і натисніть на іконку динаміка.

в). У вікні натисніть кнопку "Оскаржити", після чого вкажіть, що з дзвінком не так.

Часті питання про Рекламну Кампанію

Як ранжуються авто салонів, підключених до Рекламної Кампанії?

Авто, підключені до Рекламної Кампанії, мають найвищий пріоритет серед пропозицій на AUTO.RIA. Між собою вони ранжуються за якістю контенту — чим вища його якість, чим краще заповнена інформація — тим вище авто в пошуку.

Як визначається ціна дзвінка?

Ціна дзвінка залежить від середньої вартості автомобіля і популярності моделі в цілому. В першу чергу враховується, як часто покупці конкретної марки переходять на сайти салонів і відкривають їх телефонні номери. Аналітики AUTO.RIA аналізують вартість таких відкриттів. Наприклад, залучення користувача, який переглянув номер салону після переходу з соціальних мереж, коштує близько 120 грн. Знаючи, що у дзвінок конвертується кожне третє відкриття номера, AUTO.RIA розраховує вартість дзвінка для кожної марки автомобіля.

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.