Довідковий центр AUTO.RIA.com

Рус Укр
Назад

Як працювати з заявками

Крім дзвінків і чатів автосалонам доступний новий тип звернень – Заявки. Вони дозволяють пропонувати покупцям автомобілі, близькі до їх запитів, а покупцям знаходити автомобілі, які їм потрібні.

Заявка – це цільове звернення від покупця, який не знайшов потрібне авто. Але під його потреби може підійти і інший автомобіль, максимально схожий за параметрами. Є два типи Заявок: на продані комплектації, яких немає в наявності, і на новинки, які тільки мають з’явитися в продажу.

Заявки надходять до автосалонів з відповідним або подібним модельним рядом. Навіть якщо у вас немає потрібної комплектації або й моделі, які шукає покупець, спробуйте запропонувати йому схоже авто.

Заявки відображаються в кабінеті автосалону в Журналі покупців. Обов’язково телефонуйте новим клієнтам, щоб уточнити інформацію щодо авто, яке їх цікавить. Опрацьовуйте Заявки якнайшвидше – для 50% покупців не має значення, в якому місті знаходиться авто, вони можуть бути з інших регіонів і навіть країн.

Як тільки потрібне авто з’являється в продажу, покупець отримує сповіщення з посиланням на відповідний пошук. Важливо, щоб всі ваші пропозиції були вчасно додані, від цього залежить, чи потраплятимуть Заявки у ваш журнал покупців.

Зібрали всі новинки автомобільних брендів, які плануються до продажу в Україні, тут. Перегляньте, які з них найчастіше цікавлять покупців.

 

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.