Довідковий центр AUTO.RIA.com

Рус Укр
Назад

Поповнення Особистого рахунку

Особистий рахунок – це ваш власний рахунок для оплати послуг на AUTO.RIA: публікації авто, реклами в ТОП пошуку, замовлення додаткових перевірок по VIN-коду або на СТО. Особистий рахунок дозволяє керувати всіма вашими пропозиціями, щоб не оплачувати кожне оголошення окремо. Залежно від суми поповнення ви можете отримати вигоди, які дозволяють користуватися  послугами за меншу ціну. Оплата послуг з Особистого рахунку здійснюється миттєво в будь-який час і в один дотик.

Як поповнити Особистий рахунок в додатку

 

✅ Поповнити Особистий рахунок ✅

 

Як поповнити Особистий рахунок на сайті

Якщо ви не використовуєте додаток AUTO.RIA, тоді поповнюйте Особистий рахунок за допомогою веб-сторінки. Для цього вам, як і в додатку, потрібно авторизуватись і увійти в Особистий кабінет. Натисніть на кнопку “Поповнити рахунок” або перейдіть до розділу “Мої рахунки і картки”, натисніть на пункт “Поповнити особистий рахунок”.

 

 

В новому вікні відкриється сервіс оплати. Введіть суму, на яку хочете поповнити рахунок, і натисніть кнопку “Поповнити”.

 

Оберіть спосіб оплати. Це може бути банківська картка, миттєва оплата за допомогою Google Pay, Apple Pay або Приват24, готівка у касі будь-якого банку. Послуги AUTO.RIA стають доступними одразу після оплати.

 

✅ Поповнити Особистий рахунок ✅

 

Поповнення Особистого рахунку з вигодою

Якщо активно ведете бізнес на AUTO.RIA або плануєте продати два і більше авто, тоді поповнюйте Особистий рахунок з вигодою. Заощаджуйте від 5% до 20% на кожній публікації і рекламі авто в ТОП пошуку протягом місяця. Детальніше за посиланням.

 

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.