Довідковий центр AUTO.RIA.com

Рус Укр
Назад

Позиція автомобіля в пошуку

Місце вашого авто в пошуку залежить від параметрів пошуку, наявності VIN-коду в пропозиції, рівня ТОП, дати публікації і типу сортування.

Переглядаючи свої пропозиції в Особистому Кабінеті чи на сторінці авто, ви можете бачити, яке місце займає автомобіль в категорії "Марка/Модель" в Україні.

При інших параметрах пошуку ("Марка/модель/Рік випуску", "Марка/Місто" або "Тип кузова/Марка") позиція вашого авто буде іншою. Щоб отримати більш вигідні місця в пошуку, перевірте, чи додано VIN-код (перевірені авто знаходяться вище всіх пропозицій без VINа), а також скористайтесь рівнями ТОП.

Важливо знати, що позиція не закріплюється за автомобілем на термін підняття — порядок авто в пошуку змінюється залежно від замовлення рівней ТОП та інших дій продавців на AUTO.RIA.

Для прикладу:

Ви продаєте Peugeot 107 і сьогодні підняли автомобіль на 5 місце за допомогою 10 рівня ТОП. Наступного дня продавець Микола, який продає Peugeot такої ж моделі, придбав 11 рівень ТОП, зайнявши 5 місце в пошуку. В такому разі ваше авто опинилось на 6. Через день автомобіль Івана, який займав 2 місце, було продано і видалено з AUTO.RIA. Всі авто, які знаходились нижче нього, тут же підійнялись на одну позицію вище.

Пошук на AUTO.RIA постійно змінюється. Автомобілі продаються і видаляються, додаються нові, і власники піднімають їх у рейтингу.

Авто з VIN-кодом знаходяться вище в пошуку й отримують 90% переглядів та дзвінків покупців.

Вдалих продажів з AUTO.RIA!

 

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.