Довідковий центр RIA.com

Рус Укр
Назад

Як зареєструватися на сайті RIA.com

Переваги реєстрації на сайті RIA.com

Користувачі сайту можуть публікувати оголошення і користуватись усіма можливостями сайту, серед яких: створювати власні інтернет-магазини на платформі нашого сервісу, отримувати розсилки про оновлення, акціях, конкурсах, а також про нові пропозиції доданих товарів.

Як зареєструватися на сайті RIA.com?

Якщо Ви хочете зареєструватися на сайті RIA.com, виконайте наступні дії:

  • Натисніть кнопку «Увійти в кабінет» в правому верхньому кутку екрану.
  • Перед Вами з'явиться форма реєстрації. Вкажіть інформацію про себе, згідно із запропонованими пунктами. Обов'язковими для заповнення є поля, помічені червоною зірочкою.

  • Поставте відмітку напроти пунктів "Я приймаю умови" Угоди про надання онлайн-сервісів"- це основний звід правил про роботу на сайті. Ви можете ознайомитися з даним положенням натиснувши на однойменну посилання.

  • Перевірте правильність внесених даних і натисніть кнопку "Продовжити".

Якщо у Вас на момент реєстрації немає існуючого електронної адреси - Ви можете створити e-mail на базі одного з ресурсів:  gmail.com, bigmir.net. Перейдіть по посиланню, натиснувши назву ресурсу та заповніть інформацію в анкеті.

Якщо у Вас виникають питання на будь-якому етапі роботи з сайтом, Ви можете звернутися в Службу турботи про користувачів через спеціальну форму, яка знаходиться внизу сторінки.

Завжди раді Вам допомогти.

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.