Довідковий центр RIA.com

Рус Укр
Назад

Перевірка продавця на DIM.RIA системою BankID

Що таке перевірка системою BankID?

Один з елементів комплексної системи безпеки компанії RIA.com — перевірка ваших даних через спеціальний сервіс BankID. Така перевірка дозволяє підтвердити особу користувача і переконатися, що це не шахрай. Для користувачів DIM.RIA перевірка BankID безкоштовна. 

Як це працює?

Система дозволяє підтвердити особу користувача в інтернеті, використовуючи надані банком дані. Така процедура перевірки називається онлайн-верифікація.

Як пройти перевірку?

На сторінці натисніть кнопку (для залогінених користувачів):

 - BANKID — для фізичних осіб;

 - Авторизація через ЕЦП — для підприємців і компаній.

У вікні, що відкрилося, оберіть зручний канал ідентифікації за допомогою банку, клієнтом якого ви є.

Шляхом введення логіна і пароля інтернет-банку, ви підтверджуєте, що готові передати RIA.com інформацію про себе. Ваші персональні дані, отримані в результаті перевірки через систему BankID, будуть оброблені та захищені згідно з Політикою приватності

** сервіс доступний клієнтам банків: ПриватБанк, ConcordBank, Банк Південний, Monobank. Також зверніть увагу, що проходження процедури верифікації неможливо за допомогою кредитних карт.

Як дізнатися, що перевірку успішно пройдено?
Після успішної перевірки, протягом 2 діб, в розділі Рейтинг рієлтора будуть нараховані бали за ідентифікацію особистості. Більше про рейтинг читайте тут.

Детальніше про перевірку BankID і про інші етапи перевірки продавців системою безпеки дізнавайтеся тут.

Якщо у вас виникають питання при роботі з сайтом, звертайтеся до Служби турботи про користувачів через спеціальну форму внизу сторінки.

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.