Довідковий центр AUTO.RIA.com

Рус Укр
Назад

Розширений пошук

У розширеному пошуку можете деталізувати свій запит і уточнити важливі для вас параметри автомобіля.

Нову версію розширеного пошуку однаково зручно використовувати на комп'ютерах і мобільних пристроях - сторінка адаптується під розмір екрану.

Вибирати потрібні параметри із запропонованих рубрик рекомендуємо зверху вниз - від загальних і головних до уточнення дрібних деталей.

Розглянемо механізм пошуку більш детально:

Спочатку уточніть бажаний "Тип транспорту", після "Тип кузова".

Далі йде розділ "Виробник *: Країна, Марка, Модель, Рік випуску": відзначати параметри слід зліва направо - спочатку країну, далі марку автомобіля, після модель і рік випуску.

13.gif

Выбор автомобиля по параметрам "Страна, Марка, Модель, Год выпуска"

Вибір автомобіля за параметрами "Країна, Марка, Модель, Рік випуску"

* "Країна Виробник" - це країна марки автомобіля, але не обов'язково місце його складання. Наприклад Opel - німецький виробник автомобілів, а транспортні засоби даної марки сходять з конвеєрів заводів Німеччини, Великобританії, Польщі, Іспанії, Росії.

Щоб заборонити відображення непотрібних вам елементів в пошуку, натисніть "Виключити" і відзначте параметри. Скасувати виняток можна, натиснувши "Повернутися до вибору".

Функціонал "Виключення" зручно застосовувати при пошуку автомобіля в діапазоні, а не по конкретним (точковим) параметрами.

Наприклад: ви не хочете щоб в пошуковій видачі відображалися автомобілі зі країн пострадянського простору. Для цього в колонці "Країна виробник" натисніть "Виключити країну" і поставте позначки навпроти варіантів "Білоруські", "Російські", "Українські".

ISKLYCITSTRANUIZPOISKA.gif

Шукати одночасно кілька автомобілів з різними параметрами можна вибравши марку, модель, рік одного з цікавлять вас автомобілів, і потім повторити дії з іншими авто.

VYBORNESKOLKOPARAMETROV.gif

Ланцюжки параметрів "Марка/Модель/Рік випуску" ваших пошукових запитів будуть відображатися пронумерованим списком нижче на сторінці. Щоб внести правки натисніть "Змінити" біля потрібного ряду.

Зверніть увагу: якщо ви вказуєте декілька пунктів в колонці "Рік випуску" програма об'єднає їх в діапазон.

З лівого боку під рядком "Знайдено" зможете спостерігати як з багатотисячною бази оголошень AUTO.RIA відбираються автомобілі потрібні вам параметрам.

При пошуку важливо вказувати "Стан" автомобіля (розмитнений, в кредиті, биті), а також "Технічні характеристики" (тип і об'єм двигуна, потужність, пробіг і т.д.)

За замовчуванням в пошуку відображаються тільки розмитнені авто на території України - міра прийнята у відповідності з Законодавством.

І в кінці - "Результати пошуку" - дозволить вибрати тип сортування, період подачі і ступінь актуальності оголошень, які ви побачите в пошуковій видачі.
 

 

 

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.