Довідковий центр DIM.RIA.com

Рус Укр
Назад

Обране: додати/видалити оголошення, дізнатися про зміну ціни на нерухомість

«Обране» — віртуальне сховище для пропозицій нерухомості на DIM.RIA, які вас зацікавили. Збережіть вподобану нерухомість, щоб не загубити її та мати швидкий доступ в будь-який момент. Для цього просто натисніть «сердечко» в нижньому правому куті оголошення і воно з'явиться в Обраному.

Як перейти в «Обране»

Якщо ви незареєстрований користувач, перейдіть в «Обране», натиснувши на «сердечко» у верхній частині екрану. Зареєстровані користувачі також можуть користуватись розділом «Обране» в Особистому кабінеті.


Навіщо потрібно входити в обліковий запис

Аби зберегти вподобану нерухомість на всіх пристроях, і оперативно отримувати сповіщення про зміну ціни, авторизуйтеся. 

Зберегли нерухомість в Обраному без авторизації? Не біда! Як тільки ви увійдете в Особистий кабінет, в «Обраному» з'явиться підказка про прикріплення оголошень з незалогіненого режиму до вашого облікового запису. Головне — не забудьте натиснути кнопку «Зберегти пропозиції», так ви зможете переглядати ці пропозиції на всіх пристроях.

Чим корисне «Обране»

Обране поділено на чотири основні розділи: Обрані пропозиції, Підписки, Переглянуті та Дзвінки.

  • В «Обраних» зібрані усі збережені вами пропозиції. Зверніть увагу, що продана або видалена продавцем нерухомість зберігається в розділі протягом 7 днів. Таким чином тут будуть лише актуальні пропозиції. Щоб самостійно очистити список та видалити непотрібне оголошення, натисніть на "сердечко" ще раз. 

  • Завдяки розділу «Переглянуті» ви можете легко знаходити оголошення, які нещодавно дивились на DIM.RIA. Історія переглядів також доступна в розділі «Обрані». Будь-які зміни історії переглянутих пропозицій в обліковому записі синхронізуються на всіх пристроях, де ви авторизуєтесь. Тому для зручності ми завжди рекомендуємо входити в обліковий запис на сайті. 

  • У розділі «Дзвінки» виводяться пропозиції, що максимально вас зацікавили. Це оголошення, де ви переглядали номери телефонів та дзвонили продавцям. 

  • Переваги розділу «Підписки» читайте тут

В кожному з розділів є «Рекомендації», які створені, щоб пропонувати вам нерухомість на основі вашого пошуку на DIM.RIA. Якщо ви не ввійшли в обліковий запис, ви отримаєте рекомендації на основі пропозицій, переглянутих на конкретному пристрої.

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.