Довідковий центр DIM.RIA.com

Рус Укр
Назад

Модерація комерційних клієнтів

Користувачі, які співпрацюють з DIM.RIA на постійній основі, мають ряд додаткових можливостей і переваг. Так, при проходженні модерації на DIM.RIA (див. Причини видалення оголошень), їм надається можливість внести правки в опубліковані оголошення протягом 3-х днів після виявлення порушень.

Оголошеннями від комерційних користувачів вважаються:

  • опубліковані з акаунтів, на яких активні пакети Персональний або Корпоративний;

  • опубліковані співробітниками, які приєднані до головного аккаунту Компанії;

  • від користувачів з пакетами забудовника.

При модерації здійснюється перевірка таких оголошень на відповідність до Правочину про надання рекламних послуг. Якщо буде виявлено порушення цих правил — на пошту клієнта приходить лист, що оголошення не пройшло модерацію. У листі також вказується, яке порушення допущено в оголошенні і прохання його виправити протягом 72 годин. 

У відведений час користувачеві необхідно внести необхідні правки, в іншому випадку оголошення буде видалено. Після видалення оголошення перестає бути в пошуку і переміщається в Архів. У разі, якщо оголошення було розміщено з використанням платних сервісів, здійснюється повернення коштів за послуги, термін дії яких ще не закінчився. Лист з повідомленням про це приходить на пошту клієнта.

На жаль, видалені модератором оголошення не підлягають відновленню. Якщо ваше оголошення видалили, ви можете створити нове, виправивши необхідну інформацію в причині видалення.

Якщо у вас виникають питання на будь-якому етапі роботи з сайтом, ви можете звернутися в Службу турботи про користувачів через спеціальну форму, яка знаходиться внизу сторінки.

Завжди раді вам допомогти.

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.