Довідковий центр DIM.RIA.com

Рус Укр
Назад

Як підняти оголошення за допомогою рівнів ТОП

Щоб ваше оголошення було вище в пошуку і ви отримали більше цільових дзвінків від потенційних покупців — підійміть свою пропозицію за допомогою рівнів ТОП.

Придбати цю послугу ви можете 

1. У кабінеті в розділі Оголошення — Опубліковані натисніть кнопку Підняти в ТОП.

Виберіть бажане місце в пошуку з готових рішень або налаштуйте позицію самостійно, обравши рівень ТОП і кількість днів.

2. На сторінці перегляду оголошення в верхньому інформаційному блоці — кнопка Підняти в ТОП.

Виберіть бажане місце в пошуку з готових рішень або налаштуйте позицію самостійно, обравши рівень ТОП і кількість днів та орієнтуючись на прогнозовану позицію в пошуку.

Перш ніж підіймати оголошення в ТОП, рекомендуємо перевірити нерухомість у зручний спосіб. Тоді рівні ТОП будуть максимально ефективними. Більше про це читайте за посиланням. 

Визначивши всі необхідні параметри підняття, натисніть кнопку Оплатити, і на сторінці, що з'явитися, виберіть найбільш зручний спосіб здійснення платежу.

Зверніть увагу: для повернення коштів у разі помилкової оплати, необхідно звернутися в той же день до вашого персонального менеджера або в Службу турботи про користувачів. Повернення коштів за помилковим нарахуванням рівнів ТОП проводяться до 2 разів на місяць.

Якщо у вас виникають питання на будь-якому етапі роботи, ви можете звернутися в Службу турботи про користувачів через спеціальну форму, яка знаходиться внизу сторінки.

Завжди раді вам допомогти.

Дивіться також:

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.