Довідковий центр DIM.RIA.com

Рус Укр
Назад

Як створити оголошення на оновленій формі додавання*

*Оновлена форма доступна для бета-тестування обмеженій кількості користувачів

Щоб розпочати, оберіть спосіб розміщення оголошення. Його можна розмістити самостійно або з допомогою DIM.RIA.

Якщо хочете делегувати розміщення оголошення нашому представнику — оберіть цей варіант та залиште заявку. Представник DIM.RIA зробить все за вас.

Бажаєте додати оголошення самостійно? Тисніть Розмістити самостійно або ж ви можете продовжити створювати оголошення з Чернетки.

Після цього ви побачите 6 кроків до публікації оголошення.

Для публікації оголошення необхідно на всіх кроках заповнити обов'язкові параметри, які позначені *. 

Заповнюючи кожен крок, ви можете стежити за шкалою з % якості наповнення оголошення. Що більше інформації ви вкажете, то більш наповненим воно буде.

На кроці «Рубрика» виберіть тип операції та тип нерухомості. 

Уся внесена вами інформація про нерухомість зберігається в Чернетки. Якщо раптом у вас зникне інтернет, ви зможете повернутись в Чернетки та продовжити там, де зупинилися.  

Після заповнення обов'язкових параметрів на кроці «Розташування», ви зможете переходити на інші кроки та заповнювати форму у зручній послідовності. 

Якщо ваш будинок ще не має номера або ви не хочете його показувати в оголошенні, натисніть на поле з номером та поставте галочку. У цьому випадку оголошення буде відсутнє на мапі й шукачі не побачать його.

Зауважимо, що пропозиції зі статусом Перевірено завжди відображаються на мапі. 

Зверніть увагу! Якщо змінити обов'язкові параметри на кроці «Рубрика» або «Розташування», введена інформація на наступних кроках буде видалена. 

На кроці «Фото та відео» додайте світлини своєї нерухомості. Ви можете самостійно змінити порядок відображення фотографій та вибрати те, яке буде відображатись в оголошенні першим. Для цього перетягніть фото у потрібному порядку. 

Також ви можете додати посилання на відео нерухомості з YouTube.

На кроці «Параметри» зазначте всі характеристики, комунікації та меблі. Деякі параметри про будинок можуть заповнюватись автоматично.

Якщо якісь з них заповнені некоректні — повідомте про це полі відгуку нижче ⤵️

На кроці «Ціна» вкажіть вартість нерухомості й валюту. Аби визначити об'єктивну вартість квартири, можете переглянути середню ціну помешкання у вашому населеному пункті.

На кроці «Опис» додайте правдивий опис нерухомості. Не вказуйте в описі контактні дані, посилання на інші ресурси або ціну. Також додайте до 3 унікальних переваг вашого об'єкта.

Заповнивши всі обов'язкові параметри, ви можете переглянути як бачитимуть ваше оголошення користувачі DIM.RIA. Для цього натисніть «Попередній перегляд».

Перевірте, чи всі дані вказані коректно й після цього натисніть «Опублікувати». На кроці публікації виберіть з доступних способів публікації — перевірене оголошення або неперевірене оголошення. 

Перевірене оголошення з підтвердженою інформацією про нерухомість розміщується на DIM.RIA безкоштовно. Для цього достатньо показати об’єкт через відеодзвінок нашому спеціалісту або самостійно зняти відео в застосунку DIM.RIA. Детальніше про безкоштовне розміщення читайте тут.

Якщо у вас виникають питання, ви можете звернутися в Службу турботи про користувачів через форму, яка знаходиться внизу сторінки.

Читайте також:

Як безкоштовно розмістити оголошення на DIM.RIA

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.