Довідковий центр DIM.RIA.com

Рус Укр
Назад

Що таке якість наповнення оголошення та як її покращити

Наповнене оголошення — це пропозиція з максимальною кількістю інформації, яка найкращим чином характеризує об'єкт нерухомості. Таким оголошенням покупці довіряють більше і переглядають частіше. 

Де подивитись % якості наповнення 

На формі додавання оголошення з кроку Фото з'являється % якості наповнення. Чим більше деталей ви вказуєте в оголошенні, тим вищий відсоток наповнення та ефективніше розміщення на DIM.RIA. 

Натиснувши на якість наповнення, ви перейдете в Меню, де побачите усі необхідні до заповнення кроки. 

Також якість наповнення можна переглянути в Особистому кабінеті в розділах Опубліковані, Архівні та Чернетки.

Від чого залежить якість наповнення

Від того, скільки інформації про нерухомість ви додасте в оголошення. Що більше — то краще наповнення. За кожен вказаний параметр ви отримуєте бали. Детальну розбаловку можна переглянути за посиланням

Аби оголошення отримало максимальну якість наповнення, додайте в нього якнайбільше інформації про нерухомість. Для цього стежте за % під час додавання пропозиції, або відредагуйте раніше опубліковане оголошення. Намагайтеся на кожному кроці вибрати щонайменше один параметр в кожній групі характеристик. Якщо ж якийсь з параметрів відсутній у вашому об'єкті — оберіть «Немає» або «Нічого з переліченого».  

Якщо у вас виникають питання, ви можете звернутися в Службу турботи про користувачів через спеціальну форму, яка знаходиться внизу сторінки.

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.