Довідковий центр DIM.RIA.com

Рус Укр
Назад

Що таке Рахунок дзвінків та як його поповнити

Рахунок дзвінків — це кошти на рахунку, що призначені для оплати вхідних дзвінків від покупців та базового розміщення. Доступний залишок коштів на рахунку можна переглянути в Бізнес-кабінеті.

Для збільшення бюджету дзвінків потрібно поповнити Рахунок дзвінків. Поповнити рахунок можна тут. 

Обираючи суму поповнення, звертайте увагу на вигоду. Чим більша сума поповнення — тим більша вигода! Наприклад, поповнивши рахунок на 2 000 грн, ви отримаєте додаткові 100 грн на рахунок (5% від суми поповнення). Залежно від суми поповнення ви можете заощадити від 5 до 15%.

Коштами на рахунку розпоряджається адміністратор агентства з головною реєстрацією. Працівники агентства можуть звертатись до нього з усіх питань. 

Якщо рієлтор бажає оплачувати своє розміщення самостійно, адміністратор агентства може відкрити Окремий Рахунок дзвінків своїм співробітникам. Без активації Окремого Рахунку дзвінків, кошти списуються з Рахунку дзвінків адміністратора. Детальніше про це читайте за посиланням та дізнавайтеся у персонального менеджера.

Усі дзвінки та кожна списана гривня фіксуються. В разі виникнення сумніву щодо якогось списання в Бізнес-кабінеті можна переглянути Звіт по Рахунку дзвінків. 

Якщо на Рахунку дзвінків закінчуються кошти? 

Коли кошти закінчуються, ви отримаєте сповіщення на пошту та в Бізнес-кабінеті. Після того, як на вашому рахунку буде недостатньо коштів — всі ваші оголошення перемістяться в Архів. 

Для відновлення оголошень вам потрібно поповнити Рахунок дзвінків або придбати новий пакет, якщо на момент списання базового розміщення на рахунку було недостатньо коштів. 

Одразу після поповнення всі оголошення, які були відправлені до Архіву — будуть відновлені та залишатимуться опублікованими. Всі Перевірені пропозиції залишаються зі статусом, строк дії рахується від дати здійснення перевірки.

Щоб безперервно отримувати дзвінки, рекомендуємо постійно мати позитивний баланс на рахунку.

Читайте також:

Як співробітнику агентства відкрити Окремий Рахунок дзвінків

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.