Довідковий центр DIM.RIA.com

Рус Укр
Назад

Правила модерації відгуків про рієлтора

Кожен авторизований користувач може поділитися враженнями про досвід співпраці з рієлтором та залишити відгук на його сторінці.

Модерація — процес перевірки відгуку на відповідність правилам DIM.RIA. Основна мета модерації — правдива інформація щодо рієлторів, які розміщують об'єкти нерухомості на DIM.RIA.

На DIM.RIA не допускається публікація відгуків, які містять:

  • спам: реклама товарів або послуг, номери телефонів, email, посилань на сторонні сайти, пропозиція про купівлю або продаж
     
  • нечитабельний текст, повністю написаний великими літерами або транслітерацією
     
  • контент, що порушує права інтелектуальної власності, або захищений авторським правом
     
  • інформацію, що оприлюднює особисті відносини, або містить конфлікт інтересів
     
  • образи, лайлива, ненормативна лексика, повідомлення, що містять судження або думки, які принижують честь, гідність, в тому числі висловлені в принизливій чи непристойній формі, а також будь-які інші висловлювання, що порушують законодавство України
     
  • інформацію сексуального характеру, включаючи порнографічний зміст
     
  • інформацію дискримінаційного характеру, включаючи дискримінацію окремих осіб або груп осіб за статтю, віком, расою, національністю та будь-якими іншими ознаками
     
  • незаконний контент, спрямований на будь-які протиправні дії або мають інший зміст, що суперечить чинному законодавству, наприклад, пропаганду заборонених до реалізації речовин
     
  • заклики до порушення чинного законодавства України, зміні державного ладу, підриву територіальної цілісності або національної безпеки України
     
  • відгуки, засновані не на власному досвіді, а на думці інших людей, чуток тощо
     
  • повідомлення неправдивого характеру або такі, що вводить покупця та орендаря в оману, нечитабельні знаки та символи
     
  • конфіденційна інформація, в тому числі персональні дані третіх осіб (включаючи номери водійських посвідчень, військових квитків, ідентифікаційних кодів тощо)

❗️На DIM.RIA заборонено публікувати відгуки з метою маніпуляції 

  • фіктивні позитивні відгуки, залишені співробітниками агентства нерухомості або третіми особами з метою маніпуляцій
     
  • фіктивні негативні відгуки, залишені співробітниками конкурентних агентств, або третіми особами з метою маніпуляцій

Як оскаржити відгук

Оскаржити відгук може лише рієлтор, на сторінці якого опубліковано відгук. Ви можете оскаржити або залишити свою відповідь до будь-якого залишеного відгуку про вас.

Поруч з кожним відгуком знаходиться кнопка «Поскаржитися». Після натискання на кнопку, виберіть причину та додайте коментар. Зміст відгуку обов'язково має відповідати причині оскарження. Відгук видаляється лише тоді, коли оскарження обґрунтоване. 

Скарга — це не причина для моментального видалення відгуку, а прохання користувача розглянути відгук на порушення правил розміщення. Зазвичай модератор розглядає скаргу протягом 2-х робочих днів. 

Якщо після скарги на відгук модератор його не видалив, але ви не згодні з написаним — можете відповісти на відгук та обговорити питання публічно. 

❗️DIM.RIA не втручається у відгуки та оцінки, виставлені покупцем або орендарем. Будь-який відгук, що описує ситуацію, яка склалася з точки зору користувача, має значення для інших шукачів нерухомості. Відгук неможливо відредагувати, але його може видалити автор.

Як працювати з негативними відгуками

  1. Намагайтеся оперативно відповідати на відгуки. На відгук можна відповісти лише один раз
  2. Не сперечайтеся з клієнтом та не ображайте його. Пам'ятайте, що ваша мета — розв'язати проблему, про яку він повідомив 
  3. У відповіді на відгук опишіть причину виникнення ситуації, та ваші дії для її вирішення
  4. Зробіть все можливе, аби подібна ситуація більше не повторилась
Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.