Довідковий центр DIM.RIA.com

Рус Укр
Назад

Як керувати оголошеннями співробітників агентства нерухомості

Адміністратор агентства може керувати оголошеннями співробітників безпосередньо зі своєї сторінки. Не потрібно заходити під логіном конкретного співробітника, щоб виконувати дії з оголошеннями.

Для управління оголошеннями співробітників перейдіть до Особистого кабінету, натисніть на вкладку Оголошення, та виберіть категорію Оголошення співробітників.


Насамперед, варто почати з сортування пропозицій. Фільтри допоможуть знайти потрібне оголошення.

Ви можете:

  • відсортувати Опубліковані, Чернетки, Архівні оголошення співробітників агентства, а також пропозиції конкретного рієлтора;

  • відфільтрувати пропозиції з нерухомості за категорією, ціною, типом нерухомості або типом операції;

  • здійснити текстовий пошук, який дозволяє знайти оголошення за номером id, назвою вулиці та ключовими словами з опису оголошення;

  • вибрати тільки Перевірені або ТОП пропозиції співробітників агентства;

  • відсортувати пропозиції за датою публікації або ціною.

Також ви можете налаштувати показ оголошень на сторінці від 10 до 100

 

Після того, як ви встановили необхідні параметри, натисніть кнопку Пошук. На екрані з’являться всі пропозиції з нерухомості, що відповідають вказаним характеристикам 

Управління окремим оголошенням

У Вас є можливість керувати будь-яким оголошенням співробітників агентства в повному обсязі, так само як і власними оголошеннями.

  1. Щоб підняти пропозицію з нерухомості в пошуку, натисніть на кнопку Підняти в ТОП, виберіть бажаний рівень-ТОП або позицію в пошуку, встановіть період розміщення та оплатіть сформований рахунок, або скористайтесь грошима, які є на Вашому промо рахунку.

  2. Щоб переопублікувати оголошення, натисніть на Переопублікувати, виберіть необхідний варіант просування, тип оголошення натисніть на кнопку Оплатити та опублікувати, виберіть варіант оплати та оплатіть сформований рахунок. Якщо на Вашому рахунку є публікації, то переопублікувати оголошення можна використовуючи їх.

  3. Натиснувши на кнопку Редагувати, ви перейдете на сторінку редагування оголошення.

  4. Щоб видалити пропозицію з нерухомості в архів, натисніть кнопку Видалити, вкажіть причину видалення та підтвердіть видалення.

  5. Щоб передати оголошення іншому співробітнику агентства, натисніть кнопку Передати оберіть рієлтора агентства, якому ви бажаєте передати оголошення та підтвердіть передачу.

  6. Ви також маєте можливість залишити заявку на перевірку об’єкта від імені співробітника агентства. Щоб замовити перевірку, натисніть на кнопку Перевірити під відповідною пропозицією з нерухомості та вкажіть контактні дані співробітника.
    Масове управління оголошеннями співробітників

Ви можете вибрати перелік із кількох оголошень та значно пришвидшити свою роботу, не витрачаючи час на кожне оголошення окремо.

Є можливість підняття в ТОП, передачі іншому співробітнику та видалення в архів одразу декількох пропозицій з нерухомості.

Для цього відмітьте конкретні оголошення або активуйте чек-бокс Відмітити всі, виберіть дію, яку ви бажаєте здійснити та натисніть кнопку Застосувати.

1) Щоб підняти оголошення, — виберіть Підняти оголошення в пошуку, та натисніть кнопку Застосувати.

На спливаючому вікні введіть бажаний рівень ТОП та період просування обраних пропозицій. Також їх можна одразу перепублікувати на 1 місяць, позначивши відповідний пункт у вікні та натиснувши кнопку Оплатити.

Після цього будуть зняті кошти з промо рахунку, або сформовано рахунок на оплату рівнів ТОП зручним для вас способом, якщо коштів на промо рахунку недостатньо.

2) Для передачі пропозицій з нерухомості, — виберіть Передати співробітнику та вкажіть співробітника якому ви бажаєте передати оголошення, та натисніть Передати.

У разі успішної передачі, на екрані з’явиться відповідне повідомлення. Ви також можете переглянути Звіт по передачі оголошень.

3) Для того, щоб видалити оголошення співробітника, вкажіть причину та натисніть Видалити в архів. Після видалення оголошень, на екрані з’явиться відповідне повідомлення.

4) Для перепублікації переліку оголошень виберіть Опублікувати повторно, натисніть Застосувати та Оплатити

На спливаючому вікні відображатиметься кількість оголошень, які ви обрали для переопублікації, та кількість доступних публікацій. Далі натисніть кнопку Оплатити.

Після цього буде списано публікації або сформовано рахунок на оплату зручним для вас способом, якщо доступних публікацій недостатньо.

Також в цьому розділі є можливість опублікувати оголошення з чернеток та відновлювати архівні.

Додавайте ваші пропозиції на DIM.RIA, та продавайте або здавайте в оренду нерухомість швидко та зручно. 

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.