Довідковий центр DIM.RIA.com

Рус Укр
Назад

Що таке «Відстрочка платежу» і які її переваги

Відстрочений платіж — це можливість відстрочити оплату за дзвінки на 14 днів. Розмір відстроченого платежу індивідуальний для кожного нашого клієнта та встановлюється автоматично. 

Перевага відстрочки — безперервні дзвінки від покупців. Якщо у вас закінчилися кошти, й ви не маєте можливості вчасно поповнити Рахунок дзвінків, ви не втратите жодного контакта з покупцем. Адже покупці й надалі продовжать бачити ваші оголошення в пошуку та телефонувати вам. 

Як погасити заборгованість

Рахунок дзвінків необхідно поповнити не пізніше, ніж за 14 днів з моменту активації відстрочки. Фактично ви маєте можливість відстрочити момент оплати дзвінків на два тижні. В разі, якщо надані у відстрочку кошти закінчилися швидше або ж минуло 14 днів після активації, усі ваші оголошення будуть переміщені в Архів. Важливо, щоб протягом 14 днів ваш баланс на Рахунку дзвінків став позитивним.

Користуйтеся, коли необхідно

Ви можете відключити відстрочку, якщо не бажаєте нею користуватися, та підключити в будь-який момент в разі необхідності. Це можна зробити на сторінці поповнення Рахунку дзвінків.

Хто може скористатись «Відстрочкою платежу»

Будь ласка, зверніть увагу! Підключення відстрочки недоступно новим клієнтам, які користуються «Дзвінками» менше одного місяця. Перейдіть на сторінку поповнення Рахунку дзвінків, щоб дізнатися чи доступна вам послуга. Більше інформації у вашого персонального менеджера: (067)430-11-19

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.