Довідковий центр DIM.RIA.com

Рус Укр
Назад

Як відключити AdBlock?

У Вашому браузері встановлена ​​програма, яка блокує частину інформації на сайті, тому Ви не можете ознайомитися з усіма пропозиціями, які можуть бути Вам цікаві.

Програми, які можуть блокувати відображення блоків і спливаючих вікон на сторінці:

  • AdBlock Plus;

  • AdFender

  • Adguard

  • Ad Muncher

На прикладі найпоширенішою і популярною програми-блокувальника AdBlock Plus розповімо про механізм її роботи і про те, як відключити цю утиліту.

AdBlock Plus — це розширення, доступне для браузерів Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera і під Android. Його основною метою є видалення всієї реклами при перегляді сторінок: відео-реклами YouTube, реклами на Facebook, банерів, усіляких спливаючих вікон, фонової реклами та іншого.

Як працює AdBlock Plus?

Дане розширення працює за допомогою списку фільтрів: при завантаження сторінки, якщо який-небудь елемент підходить під заданий фільтр - програма блокує його відображення. Таким чином можуть ховатися спливаючі вікна, банери, текстові оголошення, зображення та ін.

Розглянемо покрокові дії відключення програм-блокувальників в найпопулярніших браузерах.

Google Chrome

У правому верхньому куті екрану знайдіть червоний значок із зображенням руки, при натисканні на нього з'явиться меню, де необхідно вибрати пункт "Призупинити на цьому сайті".

Mozilla Firefox та Opera

У правому верхньому кутку сторінки браузера знайдіть червоний значок з буквами "ABP", натисніть на нього, і на екрані з'явиться спливаюче меню. Щоб відключити утиліту для DIM.RIA перетягніть повзунок вліво, в положення червоної кнопки. Натисніть "Оновити".

У разі, якщо не знаходите значка програми-блокувальника на панелі, Вам необхідно знайти в меню браузера пункт "Налаштування" - "Розширення". І там серед списку встановлених програм знайдіть ті, які можуть блокувати роботу сторінок (список дивіться вище) і відключіть їх.

Якщо у Вас виникають питання на будь-якому етапі роботи з сайтом, Ви можете звернутися в Службу турботи про користувачів через форму, яка знаходиться внизу сторінки.

Завжди раді Вам допомогти.

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.