Довідковий центр DIM.RIA.com

Рус Укр
Назад

Як працює Сall tracking та підмінний номер

Розміщення на Дзвінках передбачає обов’язкове підключення послуги Сall tracking, як для самостійного рієлтора, так і для кожного співробітника великого агентства нерухомості.

Сall tracking (відстежування дзвінків)  — система, за допомогою якої ви зможете відстежувати ефективність та дзвінки саме з DIM.RIA. Усе просто: ваш особистий номер на DIM.RIA замінюється на підмінний, з якого здійснюється переадресація на ваш телефон. Ви матимете окремі підмінні номери для перевірених і для неперевірених оголошень.

При перегляді оголошення покупець бачить підмінний номер телефону — віртуальний номер, який належить продавцю до тих пір, поки він розміщується на Дзвінках

Коли покупець здійснює дзвінок на такий номер, автоматично цей виклик переадресовується на реальний номер продавця. В момент з’єднання двох сторін вмикається IVR — інтерактивна голосова відповідь про дзвінок з DIM.RIA. Після дзвінка вся інформація про клієнта із записом розмови потрапляє в Журнал дзвінків. 

Якщо потенційний клієнт здійснює дзвінок за оголошенням, ви платите за контакт з покупцем тільки один раз, всі повторні дзвінки протягом 30 днів — безкоштовні.

Зв’язок підмінного та реального номера зберігається під час всього періоду, поки ви розміщуєтеся на Дзвінках. Якщо покупці збережуть підмінний номер в книгу контактів, повторні дзвінки будуть надходити за такою ж схемою. 

Зверніть увагу, що на підмінний номер немає можливості написати в месенджер (Viber, Telegram, WhatsApp тощо). Ви можете почати розмову першим, оскільки у вас є номер покупця. 

Рекомендуємо користуватися зручним чатом безпосередньо на DIM.RIA. В чаті спілкування з покупцями прив’язується до конкретного оголошення і стає одразу зрозуміло щодо якого об’єкта звертаються. Також є можливість прикріплювати додаткові фото та всю детальну інформацію.

Усі пропущені дзвінки відображаються в моєму телефоні?

Усі дзвінки, які з якоїсь причини залишилися без відповіді, відображаються як у вашому телефоні, так і в Журналі дзвінків на DIM.RIA.

Якщо покупець не дочекався початку гудків, то дзвінок буде зафіксований тільки в Особистому кабінеті в Журналі дзвінків. Там ви можете переглянути контакт покупця та перетелефонувати йому.  

Що робити з пропущеними дзвінками, якщо агентство нерухомості працює через власний кол-центр? 

У такому випадку ви точно будете знати, скільки дзвінків надійшло з DIM.RIA. 

Система відстежування дзвінків DIM.RIA дозволить вам переглядати усі пропущені дзвінки в Особистому кабінеті, а також в який день і час вам надходить найбільша кількість звернень від покупців. Це дозволить правильно спланувати роботу надалі. Можливо, варто підлаштувати робочий графік, або ж змінити час обіду.

Читайте також:

Які оголошення піднімаються в ТОП на тарифі Дзвінки

Які дзвінки оплачуються

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.