Довідковий центр DIM.RIA.com

Рус Укр
Назад

Як підключити Push-сповіщення на DIM.RIA

Якщо при роботі з DIM.RIA ви використовуєте браузери Google Chrome 42, Opera 25 та Mozilla Firefox 44 версії і вище — рекомендуємо налаштувати інформування за допомогою Push-сповіщень.

Push-сповіщення — це короткі спливаючі повідомлення, які інформують про події, що відбулися.

Кому буде корисно підключити Push-сповіщення?

Якщо ви хочете продати або здати в оренду нерухомість: бажаєте оперативно реагувати на повідомлення в Чат від потенційних покупців чи орендарів, отримувати сповіщення про підняття в ТОП, проведення оплати та інших дій з рекламними кампаніями — такі сповіщення дозволять «завжди тримати руку на пульсі» і не пропустити жодного звернення.

Якщо ви хочете купити або орендувати нерухомість: бажаєте отримувати повідомлення про оновлення у новобудові, про нові пропозиції або про зміну вартості обраних пропозицій з нерухомості — вся інформація буде оперативно відображатися у вигляді спливаючих повідомлень в браузері, навіть без входу на DIM.RIA.

Як підключити такі сповіщення?

1. Зайдіть на DIM.RIA

2. При перегляді пропозиції з нерухомості на весь екран, в лівому верхньому кутку вікна браузера з'явиться вікно «DIM.RIA запитує дозволу на показ сповіщень» — натисніть кнопку «Дозволити».

3. Після цього, ви будете отримувати сповіщення про:

  • нові пропозиції з нерухомості, які можуть вас зацікавити;

  • проведення оплати та інших дій з вашими пропозиціями та рекламними кампаніями;

  • повідомлення в Чат;

  • оновлення в новобудовах та зміну вартості обраних пропозицій.

4. При натисканні на Push (спливаюче повідомлення) ви перейдете на відповідний розділ, стосовно якого отримали сповіщення.

Якщо у вашому браузері по замовчуванню налаштовано блокування повідомлень, ви не зможете отримувати Push-сповіщення. Щоб отримувати будь-які повідомлення від DIM.RIA, потрібно в налаштуваннях браузера увімкнути відповідну функцію.

Читайте за посиланнями:

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.