Довідковий центр DIM.RIA.com

Рус Укр
Назад

Що таке «Перевірена нерухомість» та який термін її розміщення

Перевірена нерухомість — це пропозиція про продаж або оренду, що має статус Перевірено. Статус засвідчує, що інформація в оголошенні перевірена та підтверджена. Такі пропозиції займають найвищі позиції в пошуку, щоб покупець знайшов актуальний та підтверджений контент швидше. 

На DIM.RIA є чотири способи перевірити нерухомість: по відео у застосунку DIM.RIA, за техпаспортом, через відеодзвінок та Інспектором RIA

Перевірка по відео у застосунку DIM.RIA

Для перевірки достатньо мати застосунок DIM.RIA на своєму смартфоні. Зніміть відео нерухомості у застосунку, слідуючи підказкам. Представник DIM.RIA перевірить інформацію в оголошенні і порівняє об'єкт на відео з фотографіями, доданими в оголошення. Після успішної перевірки, пропозиція отримує статус Перевірено. Завантажити застосунок можна за посиланням.

Перевірка за техпаспортом

Достатньо додати сторінки з характеристиками та планом, де видно адресу нерухомості. Якщо техпаспорт відповідає вимогам, оголошення розміщуватиметься на DIM.RIA зі статусом Перевірено.

Наразі техпаспорт можна додати в оголошення про продаж або оренду квартир, кімнат та будинків. Детальніше про цей спосіб перевірки за посиланням.

Перевірка по відеодзвінку

Під час відеодзвінка представник DIM.RIA фіксує огляд нерухомості за допомогою запису екрана, а після закінчення розмови перевіряє інформацію в оголошенні та порівнює об'єкт на відео з фотографіями, доданими в оголошення. Після успішної перевірки, пропозиція отримує статус Перевірено.

Перевірка Інспектором RIA

На об'єкті Інспектор RIA робить звичайні й панорамні фото 360°, та фіксує характеристики нерухомості. Після внесення Інспектором перевірених даних та фото, оголошення отримує статус Перевірено МАХ.

Термін розміщення оголошення зі статусом Перевірено та Перевірено МАХ

Оголошення з підтвердженою інформацією про нерухомість розміщується зі статусом Перевірено та Перевірено МАХ до моменту реалізації — продажу або здачі в оренду. 

Ми регулярно перевіряємо актуальність оголошень, щоб покупці та орендарі швидко знаходили бажану нерухомість. Якщо ми виявимо, що оголошення неактуальне, ми видалимо його в Архів. Тож рекомендуємо підтримувати актуальність своїх пропозицій, вчасно архівувати продані, здані об'єкти та нерухомість під завдатком.

Читайте також: 

Як замовити перевірку та підтвердити інформацію про нерухомість

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.