Довідковий центр DIM.RIA.com

Рус Укр
Назад

Інструменти просування на DIM.RIA

DIM.RIA пропонує своїм клієнтам рекламні інструменти, які дозволять продавати об'єкти нерухомості ще швидше. Для цього вам потрібно скористатися одним з видів реклами і направити користувачів на сторінку потрібної новобудови або до менеджера з продажу.

Зараз ви можете скористатися трафікогенераціей і унікальними дзвінками для просування вашого об'єкта.

Трафікогенерація

Дозволяє збільшити і залучити цільову аудиторію на сайт вашого житлового комплексу - ви самостійно можете регулювати інтенсивність рекламної кампанії, встановивши бажану ставку за клік.

Якісною складової такого інструменту є цільове залучення трафіку, тобто реклама буде показана тільки для вашої цільової аудиторії.

Також ви можете рекламувати свої об'єкти в рекламній мережі DIM.RIA.

За даними аналітичного центру DIM.RIA, новобудови з активним трафіком 1000 кліків отримують більше ефективності від реклами. А саме в 2+ рази більше переглядів і в 7 + разів більше переходів на сайт новобудови.

Крім того, ми рекламуємо ваші об'єкти через Медійну мережу Google, Facebook і 1000+ сайтів партнерів.

Унікальні дзвінки

DIM.RIA пропонує новий результативний інструмент збільшення продажів - Унікальні дзвінки. З його допомогою ви можете збільшити кількість дзвінків у ваші відділи продажів.

Сторінка об'єкта на DIM.RIA влаштована таким чином, що підвищує сфокусованість на новобудові і більше мотивує до дзвінка.

Як працює дана система?

Покупець, перейшовши на сторінку вашого ЖК в каталозі новобудов DIM.RIA, бачить і дзвонить по унікальному телефонному номеру, за яким дзвінок переадресовується вашому відділу продажів. Тоді і відбувається спілкування менеджера з покупцем. Система фіксує дзвінок і зберігає запис розмови, щоб ви мали можливість її прослухати.

Підключивши даний інструмент, ви платите тільки за перший, унікальний дзвінок. Всі повторні дзвінки від одного покупця не оплачуються.

Унікальні дзвінки - це додатковий інструмент контролю якості вашого відділу продажів і унікальна можливість точно відстежити ефективність вашої рекламної кампанії в DIM.RIA.

Чим більше дзвінків ви купуєте для реклами новобудови, тим вище його позиція в каталозі новобудов.

Для того, щоб скористатися даними інструментами, потрібно поповнити Рахунок рекламної кампанії.

Також при поповненні рахунку ви отримуєте бонус. Чим більша сума поповнення - тим більше буде бонус. При поповненні рахунку до 5000 грн, ви отримаєте бонус у розмірі 2% від цієї суми. Поповнення на суму до 10 000 грн, дасть на ваш рахунок 3%, а поповнення від 10 000 грн - 5% від суми платежу.

 

Ця стаття була корисна для вас?
Ми раді, що змогли допомогти Вам!
Дякуємо за відгук.
×
Допоможіть нам поліпшити статтю.
Якщо у Вас є пропозиції, як можна зробити статтю більш корисною, розкажіть нам про це - залиште свій відгук і ми обовʼязково його врахуємо!
Вибачте, під час відправки сталася помилка, спробуйте, будь ласка, ще раз.